Yrittäjän tarina

Rakastan yrittäjän elämää, sen enemmän ja vähemmän vapaata, luovaa ja omatahtista arkea. Ja viikonloppuja, vaikka tehtäviään saattaa hoitaa klo 06-23 joka ikinen päivä, saa valita oma työaikansa aamu- tai iltapainotteisesti. Yrittäjän etuihin kuuluu, että erityisesti luovan työn tekijä voi mennä aamulla vaikka joogaan ja tehdä työnsä illalla.

Haluan auttaa sinua onnistumaan rennosti omalla polullasi, jolla astelet. 

Blogissa julkaisen vinkkejä liityen verkkosivujen toimintaan, somenäkyvyyteen sekä toisinaan avaan ajatuksiani tietoisuustaitojen, rentoutumisen ja elämäntapayrittäjyyden kulminaatiossa yli 25 vuoden kokemuksella. 

Yrittäjyys on kuin taiteilijuus, kummassakin täytyy uskoa omaan juttuun ja mennä vakaasti sitä kohti. Riittää kun yksi näkee valon. Seuraajat tulevat ajan kanssa mukaan, olit sitten sometaiteilija, koruntekijä, runoilija, käsityöläinen, suosittelijamyyjä, kauppias tai muu yrittäjä oman työpöytäsi äärellä. 

Luovuus, keskittyminen, itsestä huolta pitäminen ja hyvä olo ovat avainsanoja tämän ajan yrittäjyydessä, some-elämäntavassa ja tekemisessä ylipäänsä. 

Tarvitsemme monia taitoja ydinosaamisemme lisäksi ja itseasiassa se voi olla yksi jatkuvasti innostava voima tekemisessä, uuden oppiminen. 

Wellcom in journey

Tarina Vauhkonen
Aurinkopaja

Digitaalisen markkinoinnin – valmennus (130 tuntia) 2020
Media-alan perustutkinto, Ulkoasuntoteutus 2019
Merkonomi, Taloushallinto 2007

Vieritä ylös