#hastagit

Tein hyperhienon mainoksen Instagramiin ja sain siihen 25 tykkäystä, mutta en yhtään uutta seuraajaa. Itseasiassa menetin 2 seuraajaa. Mitä tein väärin? 

#hashtagit

Niiden avulla asiakkaasi löytävät sinut, joten kannattaa panostaa #hashtagien miettimiseen, että julkaisusi, jonka eteen olen nähnyt paljon vaivaa, näkyisi myös ihmisten ilmoilla. Toki jo valmiit seuraajasi näkevät päivityksesi, mutta haluat varmasti löytää myös uusia lukijoita, seuraajia & asiakkaita?

Kun olet keksinyt ne 2-4 päähashtagia, joilla potentiaaliset asiakkaasi löytävät sinut someviidakosta, tallenna ne puhelimen muistioon, että sinun on helppo käydä kopiomassa ne sieltä päivitykseen eikä mitään tärkeää unohdu. Sen lisäksi lisää jokaiseen päivitykseen muutama julkaisuun sopiva tarkentava #hashtag sekä yksi hauska #hashtag keventämään tunnelmaa, jolla ei ole seuraamisen kannalta mitään merkitystä. Jos se sopii imagoosi.

Mitä enemmän jollekin #hastagille on julkaisuja, sitä todennäköisempää on, että sitä seurataan.

Mitä #hastageja itse seuraat ja näet omassa kuvavirrassasi? Voisiko heistä löytyä yrityksestäsi kiinnostuneita potentiaalisia asiakkaita?

Kun käytät jotakin ajastusohjelmaa, kuten Later-sovellusta, Instagram-, Facebook- tai Twitter-päivitysten ajastamiseksi, voit tallentaa sovellukseen #hashtag-ryhmän valmiiksi, josta saat sen päivitykseen yhdellä napautuksella. 

Jos kohderyhmäsi ovat suomalaiset ihmiset, käytä suomenkielisiä #hastageja.

Käy katsomassa Instagramin haussa, millaiset #hashtagit ovat suosittuja ja käytä niitä myös omassa #-ryhmässäsi. 

#Ihanaaollayrittäjä #aurinkopaistaasilmään #some #hastagit #yrittäjä #naisyrittäjä #yrittäjäsuomessa #suomiyrittäjä #yrittäjänainen #markkinointisuunnitelma #markkinointi #somejulkaisu #instagram #facebook

Vieritä ylös