Palvelut

Ammattilaisen tekemät sivut huolellisesti, tyylikkäästi ja mahdollisimman käyttäjäystävällisesti.

Verkkokurssisivusto WordPress-alustalle

Oletko haaveillut omasta verkkokurssista? Teemme tilauksesta verkkokurssisivuston juuri sinun kurssillesi. Kerro mitä ole ajatellut ja pyydä hintatarjous.

Sinun on mahdollista myös tuoda kurssisi myyntiin valmiille alustalle, jolloin huolehdit vain kurssin tekemisestä ja tuot sen myyntiin meidän valmiille sivustollemme, joka sopii kurssisi teemaan.

Sivustovaihtoehdot päivittyvät tähän lähiaikoina. Voit myös kertoa millaista kurssia olet suunnittelemassa ja kysyä lisää aurinkopajatarina@gmail.com

Verkkosivujen suunnittelu

Uudet sivut luodaan WordPress.com alustalle, jolle löytyy myös älypuhelinsovellus, jonka avulla blogin pitäminen ja esimerkiksi palvelujesi hintatietojen päivittäminen itse on helppo kuin heinän teko. Hyvä mobiilituki.

-Blogi, harraste- tai yritysverkkosivu sis. 2-3 sivua alk. 250 e + alv 24 %. Asiakkaan omat kuvat + materiaalit.
-Sis. opastuksen, kuinka itse päivität sivustoa.
-Lisämaksusta valokuvaus esim. yrityksen tiloissa, valmiiden kuvien etsiminen, niiden käsittely yms. alk. 60 e/tunti (+ alv).

Kuukausimaksuvaihtoehdot suoraan WordPressille:
-Ilmainen kuukausimaksu (wordpress-mainokset näkyvissä ilmaisversiossa) + oma domain alk 18 e vuodessa
-Premiumpaketti 8/kk (sis. .com-päättäisen domainin, ei mainoksia, parempi tuki)

Logosuunnittelu

Onko sinulla ihan uusi yritys tai ei vain logoa ole tullut tehtyä? Logon suunnitteluun kannattaa panostaa, sillä se toimii yrityksen ”käyntikorttina” missä ikinä vilahtaakin. Logosuunnittelussa teemme yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa. Myös omalaatuinen, piirretty logo on mahdollinen kauttamme. Hinnat alk. 250 e (+alv).

Yhtenäinen yrityskuva

Autamme suunnittelemaan yritykselle yhtenäisen värimaailman, logoineen, verkkosivuineen, sometileineen, esitteineen ja käyntikortteineen, joka auttaa ihmisiä muistamaan yrityksesi paremmin. Hinta alkaen 2200 e (+alv). Kysy lisää ja pyydä tarjous: aurinkopajatarina@gmail.com.

Yhteystiedot Aurinkopaja Tarina:

Puhelin: 0449806595
Sähköposti: aurinkopajatarina@gmail.com

Verkkosivujen suunnittelua, logosuunnittelua ja yhtenäinen yrityskuva.
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close