Päivitysten ajastukset

“En halua harrastaa somemarkkinointia, sillä some vie liikaa aikaani.”

Haluatko saada päivitykset kuntoon ilman, että roikut koko ajan somessa? Opettele ajastamaan päivitykset, pääset paljon vähemmällä.

Jos sinulla on ollut yrityksen tai harrastuksesi somesivuja jo jonkin aikaa, olet varmasti huomannut, että facebook:iin voit ajastaa päivityksiä. Ja kuinka et voi tehdä sitä Instagramiin suoraan.

Päivitysten ajastaminen on ajankäytön kannalta kiinnostava ja hyvä vaihtoehto. Kun olet kerralla tehnyt päivityksiä vaikkapa 10 kpl, voit huoletta makoilla seuraavat viikot. Ainakin melkein. Tietysti suosittelen, että teet myös joitakin ajankohtaisia päivityksiä esim. kerran viikossa. Jokatapauksessa sivullasi tapahtuu koko ajan jotakin mielenkiintoista, vaikka et ehtisi ydinosaamiseltasi somen äärelle askartelemaan päivitysten pariin joka viikko.

Päivitykset voit ajastaa useimpiin suosittuihin somealustoihin vaikkapa Later-sovelluksella, jonka voit avata myös tietokoneella. Saadaksesi päivitykset toimimaan ajastetusti, sinulla tulee olla Instagram-tili yritystilinä. Ainakin itse sain aktivoitua Instagramin-tilin Lateriin vasta kun menin tekemään sen tietokoneelle. Sen jälkeen päivitysten ajastus on helppoa myös kännykkäsovelluksella. 

Avaa siis sometilit haluamaasi alustoihin ja ota käyttöön Later-sovellus, jonka jälkeen sinun ei tarvitse muuta kuin päivittää, tykätä ja kommentoida asiakkaittesi kysymyksiä.

Muita ajastussovelluksia ovat esimerkiksi Buffer ja Hootsuite.

Your somefriend
Tarina

Kommentoi

Vieritä ylös